Складове под наем

Фабриката за прежди е разположена на стратегическо място точно на пътния възел на Околовръстен път и село Казичане, на територия от 50 декара, на които са разположени производствени сгради, складове и помощни сгради.

Част от сградите и складовете са обновени и се отдават под наем за складова или производствена дейност.

На територията има добре развита транспортна инфраструктура и възможности за паркиране както за леки автомобили, така и за камиони.

От гледна точка на сигурността, цялата територия е подсигурена от солидна ограда, осигурено е видео наблюдение и жива охрана, която осигурява и пропускателния режим. във всяко помещение е осигурен СОТ с връзка към охранителна фирма.

Инвестиционната политика на дружеството включва обновяване на наличните складови площи и изграждане на нови складове, с оглед оптималното използване на територията на фабриката.

Складовите площи се отдават под наем на конкурентни цени, съобразени с местоположението и възможностите които се предлагат.

За повече информация се свържете с нас на тел: 0885401445 или отправете запитване чрез електронна поща: office@ritex-bg.com


Коментарите са забранени.